Traffic - Software voor verkeersregelaars en seingevers

Traffic is een softwarepakket uitgegeven door VKR Traffic speciaal voor doeleinden die met verkeersmaatregelen (al dan niet voorzien van bebording en handhaving door verkeersregelaars en seingevers) hebben te maken. Handig voor evenementenorganisaties en bedrijven die verkeersstromen beheersbaar willen houden.

Allerlei zaken zijn in Traffic te beheren zoals medewerkersadministratie en maatregelen waarbij borden geplaatst moeten worden en circulatieplannen waarbij onderscheid gehouden wordt tussen bezoekers die begeleid worden naar een of meerdere parkeerplaatsen, leveranciers, organisatie zelf en hulpdiensten die snel op het evenemententerrein moeten kunnen en dat met behulp van een online kaartendienst naar eigen keuze of met de ingebouwde ontwerper.
De meeste verkeersborden van zowel Nederland als BelgiŽ zijn direct vanuit uw inventaris beschikbaar in de maatregelen. Idem voor schrikhekken en plaatsing van pilonnen/schilden.

In de maatregel wordt dan o.a. de positie van de (verkeers)regelaar bepaald, maar ook de normaal geldende omstandigheden zoals de maximale snelheid en of de wegbeheerder de gemeente is. Vervolgens bepaald u welke bevoegheden benodigd zijn.

Vervolgens is vanuit de postenindeling aan te geven welke maatregel gebruikt moet worden en de medewerkers op de post in te delen volgens zijn of haar functie(s) en diens bevoegdheden.
In de postenindeling kunt u het specifieke tijdstip aangeven waarop de bezetting moet gelden, wie daar wordt gestationeerd en de instructies worden vermeldt die in een post- en taakinstructie als pdf worden vermeld. Ook tijdtabellen, groslijsten kunnen als pdf worden geexporteerd.


De Agenda helpt u met een overzicht te houden van alle opdrachten. Een opdracht kan daarbij bestaan zonder maatregelen (de snelle methode waarbij u alleen de medewerkers kunt indelen of op de normale manier kompleet met postenindeling. Traffic kan de gehele financiele administratie bijhouden. Zoals het aanmaken en verzenden van facturen inclusief de na-contole zoals de herinnering en aanmaning, het betalen van verloningen en de inkoop. De gehele inventarisatie kan worden bijgehouden met bestand van ruim 300 verkeersborden van BelgiŽ en Nederland plus uw eigen materialen. De materialen kunnen worden gekoppeld met benodigheden en zodoende een setje te vormen. Bijvoorbeeld RVV Verkeersbord als setje samen met een buis en aantal bordbeugels al dan niet met een grondpot.
Traffic werkt vanuit een toolbar welke u overzichtelijk laat zien of u verbinding heeft met een server, wat de datum, week en tijdstip het is en waarvan uit de vensters en functies aangeroepen kunnen worden. Indien u beschikt over een internetverbinding kunt u meldingen aanzetten waardoor u automatisch op de hoogte wordt gesteld van een nieuwere versie. Vanuit de Toolbar kunt u ook de online handleiding raadplegen. De handleiding is tevens hier te vinden.

Voor de professionals is er tevens een server beschikbaar waarmee Traffic verbinding kan maken voor de gegevensuitwisseling tussen max. 5 andere pc's tegelijkertijd.

Of het nu om beroepsmatige taken gaat of een organisatie die lokaal is en vaak uit vrijwilligers bestaat. Er is in Traffic altijd wel een weg om dat prima na behoefte te organiseren.

De hoeveelheid maatregelen, materialen, medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers en opdrachten die u kunt bijhouden is afhankelijk van de licentie die u heeft.
Vergelijk de tarieven en limieten om te kijken welke licentie het beste bij uw organisatie past.

Zowel de betaalde versie als GRATIS versie voor Microsoft Windows (systeem vereisten) zijn op te halen vanaf de downloads sectie. Het artikelcode (GTIN) is 8719326823706.


De client van Traffic bevind zich nog in de beta fase. Dat betekend dat mogelijk niet alle functies volledig werken. Al wordt het programma wel continue verbeterd en aangepast aan de behoefde die naar speelt aangaande het verkeer regelen. Zo werken we via 0.99 naar een versie 1.0 toe en is het eindelijk geen betaversie meer. De huidige client versie is:

.

Helpdesk: contactformulier / 085-8768715


Traffic - Software voor Verkeersregelaars en Seingevers. Kopierechten voorbehouden 2015-2022 - VKR Traffic.