Traffic

  Intro Geschiedenis Contact Software Verkeersregelaars Verkeersmaatregelen Vacatures  

Soorten (tijdelijke) maatregelen

Het verschilt per situatie of er een maatregel genomen moet worden om bijvoorbeeld een deel van een weg afgesloten moet worden en of extra maatregelen nodig zijn om het voor de mensen op de werkplek en de weggebruikers het veiliger maken. De extra maatregel kan bijvoorbeeld het inzetten van verkeersregelaars zijn en/of een omleiding VKR Traffic helpt u graag bij het uitwerken en uitvoeren van de tijdelijke maatregel maken met of zonder beroepsmatige verkeersregelaars.
Afzettingen

Bij een afzetting denkt men vaak dat de gehele weg afgesloten is, maar het kan net zo goed alleen een bepaald stuk zijn wat gesloten is waardoor er geen doorgaand verkeer mogelijk is voor een aantal of alle weggebruikers. Zo ook kan het een kant van de weg betreffen omdat daar juist de werkzaamheden plaatsvinden die veilig moeten zijn.
Het kan ook nodig zijn dat de doorstroming te veel wordt belemmerd door de maatregelen dat er een omleiding ingezet moet worden. Om dat veilig te laten plaatsvinden zijn er wat richtlijnen waar wij ons aan houden.
Wij beschikken over voldoende schrikhekken met bebording, pilonnen, schilden, attentie knipperlampen met eigen stroomvoorziening enz.

Omleidingen

Omleidingen moeten soms omdat anders in een bepaald gebied rondom de werkzaamheden een infarct kan voorkomen. Andersom zijn handig om bepaalde verkeerstromen te bewerkstellen bijvoorbeeld naar een parkeerplaats voor bezoekers terwijl de stromingen naar een Kiss&Ride of parkeren voor minder validen gescheiden gehouden kan worden.

Prijzen

Wij hanteren vaste prijzen per dag / per bord/schrikhek. Daarvoor leveren we ze en halen ze na afloop weer op. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.
VKR Traffic - Verkeerstechnische Diensten. Kopierechten voorbehouden (C)2020 - VKR Traffic.