Traffic

  Thuis Geschiedenis Support Artikelen Schermafbeeldingen Download F.A.Q. Beta Hoek  

Traffic is in 2015 ontstaan omdat er nog geen enkel pakket beschikbaar was om evenementen geautomatiseerd te plannen en daardoor veel gewerkt werd met speadsheets en andere documenten.
Zodoende werd in nauwe samenwerking met Stichting Verkeersregelaars de Bilt een softwarepakket ontwikkeld die zowel de administratie van de regelaars als de klanten kon worden beheerd. Langzamerhand breidde het pakket zich uit met het volledige beheer van evenementen en bijbehorende boekhouding. Toentertijd zat er al meer dan 1000 uur werk in het schrijven van de programmeercode en het maken van de grafische benodigdheden.

Met ingang van juli 2016 ging Traffic apart verder als VKR Traffic en sindsdien is de ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen. Ook is toen het logo veranderd en is het programma geschikt gemaakt voor alle takken van het verkeersregelen in heel Nederland en het vlaams sprekende Belgie.
Inmiddels wordt de software door 43 betatesters (peiling : 2 augustus 2016) gebruikt.
Traffic© is een product van VKR Traffic® welke sinds 26 juli 2017 is ingeschreven in het handelsregister te Utrecht onder nummer 69281114 om zo meer diensten te kunnen aanbieden.

Naar volle tevredenheid is Traffic in een testomgeving gebruikt door o.a. de ALS Lenteloop, Avondvierdaagse De Bilt/Bilthoven, Glow in the Park 2017, Maartensdijkse Acht, RUIG030 (met gastoptreden van SkateParade), NK Atletiek, Maliebaanloop 2017 te Utrecht, Herdenkingsrit tgv. kansarme kinderen te Grote Spouwen, het 1e Bilthovense Eeuwfeest en Glow in the Park 2018. Toekomstige testen zijn tijdens Running De Bilt 2018.

Steeds vaker kregen we het verzoek of we met onze ruime ervaring niet een ondersteundende rol op ons konden nemen en het hele verkeerstechnische aspect wilde organiseren om daarmee de organisatie van een evenement vooraf, tijdens en nadien te ontlasten. Inmiddels beschikt VKR Traffic over een assortiment verkeersborden, schrikhekken, centrale post met mobilofoon en antennemast, diverse portofoons, zaklampen met oranje conus voor tijdens de donkere uren, hesjes. Alles is mogelijk voor zeer schappelijke vaste tarieven als het gaat om kleine en middelgrote evenementen. Zelfs het hele aanstellingstraject via de gemeente voor de evenementenverkeersregelaars en inhuur van beroepsverkeersregelaars voor de kritieke punten.


Traffic - Software voor Verkeersregelaars en Seingevers. Kopierechten voorbehouden 2015-2018 - VKR Traffic.