Boekhouder versie 0.20.0.3:
Aantal bugfixes waaronder tijdens het laden van de balansen van meerdere jaren en tonen juiste licensie in 'over' en een bugfix voor het opwaarderen.

Basis versie 0.21.0.2:
Nu ook mogelijk handmatig pasnummer een aanstellingsnummer te wijzigen indien de gemeente lid is van SVNL of indien de persoon beroepsmatig werkt en aantal bugfixes.

Server versie 0.20.0.5:
Bug waardoor alle leds aktief bleven verholpen ook enkele kleine andere verbeteringen.

Basis versie 0.21.0.1:
Gewijzigde procedure voor het wijzigen van de routes, borden en bakens ([shift] verandert type ipv dubbel klikken). Bij bakens nu ook de mogelijkheid om pilonnen te plaatsen en aantal bugfixes.

Basis versie 0.20.0.15:
Paar grote bugfixes en verbeteringen.

Centrale versie 0.19.0.9:
Ipv foutmelding bij een ongeldige afbeelding wordt nu het beeld uitgeschakeld en verbinding verbroken met camera en wijziging in het update proces ivm wijziging bestandslokatie (dl.vkr-traffic.eu)..

Boekhouder versie 0.19.0.4:
Aantal bugfixes en wijziging in het update proces ivm wijziging bestandslokatie (dl.vkr-traffic.eu).

Basis versie 0.20.0.11:
Aantal grote verbeteringen in het evenementenscherm. Aantal bugfixes.

Basis versie 0.20.0.10:
Bugfix tijdens het opwaarderen. Toegevoegd begin en eindtijd per persoon/per post ipv alleen begin en eindtijd per post. Buxfix in het laden van gegevens van laatst zichbare post als Traffic wordt gedraaid in volledig scherm-modus en er door de posts wordt geschoven.

Basis versie 0.20.0.9:
Oude inmiddels nutteloze componenten en wat code verwijderd. Enkele bugfixen om problemen in Windows 10 te verhelpen.

Basis versie 0.20.0.7:
Koppeling met verkeersregelaarsexamen.nl (SVNL) voor het aanmaken van een evenement, de rapportage en codes voor de verkeersregelaars en teamleiders te raadplegen. Kennisbank en help via intern venster toegevoegd.

Basis versie 0.20.0.6:
Bugfix in het maken van de post-, en taakinstructie. Nu ook de mogelijkheid om bij de post een afbeelding van een seingever te plaatsen. Enkele andere verbeteringen.

Basis versie 0.20.0.5:
Verbeterde manier van opstarten en schakelen van vensters tussen de regelaars/seingevers, evenementen en organisaties. Bugfix in het maken van het kaartje tbv de post.

Basis versie 0.20.0.4:
Sterk verbeterde manier van produceren van de kaart tbv het evenement al zijn er nog wat uitdagingen te gaan.

Basis versie 0.20.0.2:
Kaarten worden nu opgeslagen met het referentienummer van het evenement ipv een tijdelijk bestand waardoor die niet telkens opnieuw gegenereerd moet worden. Functie uitwisselen kaarten met server.

Server versie 0.20.0.1:
Functie uitwisselen pasfoto's, verklaringen, instructies, certificaten en evenementenkaart met client.

Basis versie 0.20.0.1:
Functie uitwisselen pasfoto's met server.

Basis versie 0.19.0.29:
Aantal bugfixes en wijziging in het update proces ivm wijziging bestandslokatie (dl.vkr-traffic.eu).

Server versie 0.19.0.11:
Visuele aanpassing en wijziging in het update proces ivm wijziging bestandslokatie (dl.vkr-traffic.eu).

Centrale versie 0.19.0.7:
Door een fout was de eerste camera niet beschikbaar. LET OP is Alpha-versie!

Server versie 0.19.0.9:
Aantal bugfixes zodat dat verbindingen niet meer ten onrechte worden geblokkeerd.

Basis versie 0.19.0.27:
Snel vooruit en achteruit is nu ook functioneel tijdens het bladeren door de evenementen en een aantal bugfixes.

Boekhouder versie 0.19.0.3:
Uitgebreide foutopvang en aantal belangrijke wijzigingen mbt het opmaken van het jaarbalans.

Boekhouder versie 0.19.0.2:
Enkele bugfixes.

Centrale versie 0.19.0.5:
Aantal verbeteringen in het bewerken van de streams en paar bugfixes. LET OP is Alpha-versie!

Centrale versie 0.19.0.2:
Uitwisseling gegevens met server alvorens evenement met camera's worden ingeladen. Veel code toegevoegd, maar werkt nog niet naar behoren. F-Secure komt met een false-positive (general detection).

Boekhouder versie 0.19.0.1:
In de procedure tot het betalen van vergoedingen is het exporteren van de vergoedingen specificatie als PDF opgenomen en controleert bij het opstarten of er een nieuwere versie beschikbaar is. Enkele bugfixes.

Boekhouder versie 0.18.0.7:
Aantal kleine fouten verholpen en velden waarin opmerkingen geplaatst kunnen worden zijn nu volledig getoont tot 255 karakters.

Basis versie 0.19.0.24:
Enkele bugfixes waaronder het soms flippen van meldingenscherm. Toegevoegd is de mogelijkheid de kaart in en uit te laten zoomen en die waarden op te slaan zodat de volgende keer automatisch tot datzelfde nivo wordt ingezoomd.

Basis versie 0.19.0.20:
Door een fout in het installatiebestand werden de lettertypes voor het aanmaken van een post-, en taakinstructie niet meegezonden en enkele bugfixes.

Basis versie 0.19.0.18:
Routes kunnen getekend worden in de kleuren; rood voor inkomend verkeer; geel voor uitgaand verkeer; magenta voor het parcours; blauw voor calimiteitenroute; cyaan voor organisatieroute.

Basis versie 0.19.0.16:
Aantal bugfixes en enkele voorbereidingen mbt tekenen routes (werkt nog niet naar behoren).

Basis versie 0.19.0.15:
Meldingsvenster toegevoegd. Alle algemene en kritieke meldingen worden in een meldingsvenster weergegeven. Hiermee is het makkelijker op fouten in het programma op te sporen en te melden aan support.

Basis versie 0.19.0.14:
Internet snelheid kan worden ingesteld zodat het tonen van grote bestanden zoals de kaart van het evenement soepeler verloopt (expirimenteel).

Basis versie 0.19.0.12:
Verholpen dat er tijdens het updaten een onterechte foutmelding kwam.

Server versie 0.19.0.1:
Nieuwe velden vanuit de client worden nu ook uitgewisseld indien geschakeld wordt tussen programma en service. Verbeterde opwaarderings-mechaniek. Indien de service wordt gestopt, stopt nu ook daadwerkelijk de server ipv passief op de achtergrond.

Basis versie 0.19.0.11:
Aantal fouten verholpen tijdens het tonen van de juiste borden bij de evenementen. Ook een verbeterde foutopvang waardoor onder sommige omstandigheden bij het laden van een evenement geen crash plaatsvind.

Server versie 0.18.0.47:
Werkt nu volledig als service. Let wel dat er dan gewerkt wordt als lokaal-systeem ipv lokale gebruiker. Werkt alleen na eerst versie > .20 geinstalleerd te hebben.

Basis versie 0.19.0.1:
Diverse verbeteringen aangaande de kaart van het evenement, aantal bugfixes en exporteren van post-, en taak,-instructie als PDF mogelijk gemaakt. Kijkt voortaan bij het opstarten al of er een nieuwere versie beschikbaar is, haalt deze op en installeerd deze semi-automatisch.

Basis versie 0.18.0.14:
Verholpen dat tekst in sommige velden in zijn geheel wordt getoont ipv afgebroken.

Basis versie 0.18.0.13:
Fout verholpen die zorgde voor een crash tijdens het aanmaken van een organisatie. Tevens foutje verholpen waardoor soms ipv de plaatsnaam de GPS-positie werd getoond en bij het overhevelen van een regelaar/seingever naar een reeds bestaand evenement waardoor lege velden tussendoor getoond werden ipv aaneengesloten.

Boekhouder Versie 0.18.0.4:
Bedragen bij balans nu ook met cijfers achter de komma, bugfixes, semi automatisch opwaarderen.

Basis versie 0.18.0.10:
Verbeterde afhandeling van gegevens met de server. Voor de Belgen nu ook de mogelijkheid Bord C3, en de armband in de Belgische kleuren als bezit aan te geven. Limitering nieuw evenement aanmaken iov klant opgeheven. Semi automatisch opwaarderen naar nieuwere versie als functie toegevoegd.

Server versie 0.18.0.20:
Aantal bugfixes en voorbereidingen getroffen voor het installeren als service.

Server versie 0.18.0.8:
Veel effectievere en snellere afhandeling met de clients. Semi automatisch opwaarderen naar nieuwere versie als functie toegevoegd. Aantal bugfixes.

Boekhouder versie 0.17.0.13:
Reeks verbeteringen in vergoedingen-systeem.

Basis versie 0.17.0.20:
Nieuwe functies en correcte totalen van de vergoedingen. Geblokkeerde klanten (door bv betalingsachterstand) zijn nu ook niet meer via een omweg aan een nieuw evenement te koppelen. Ook niet actieve regelaars kunnen niet meer inzet worden. Evenementen regelaars met een verlopen instructieverklaring zijn wel in te delen, maar daarbij komt een waarschuwing.

Server versie 0.17.0.10:
Belangrijke bugfix aangaande sponsorenafhandeling.

Boekhouder Versie 0.17.0.8:
In de instellingen wordt niet meer het poortnummer van het basisprogramma getoont, maar die specifiek voor de Bookkeeper. Ook zijn de instellingen gelijk getrokken met die van het basis programma.

Basis versie 0.17.0.19:
Bugfix in het sluiten van een evenement en berekenen van de vergoedingen.

Basis versie 0.17.0.16:
Iets verbeterde afwikkeling van het sluiten van een evenement en berekenen van de vergoedingen.

Basis versie 0.17.0.14:
Knop 'Vergoedingen' weer bruikbaar gemaakt. Verbeterde zoekfunctie en bugfix in het ontwerp van de aanstellings/bedrijfspas.

Boekhouder Versie 0.17.0.3:
Aantal bugfixes in het crediteuren gedeelte. Nu ook zoekfunctie tijdens verbinding met server werkend.

Basis versie 0.17.0.11:
Fout hersteld aangaande de beperkingen binnen de licentie. Het kan zijn de een licentiecode uitgegeven tijdens Betaversies 0.14 en eerder niet meer geldig is. Neem in dat geval even contact op met de support.

Basis versie 0.17.0.10:
Diverse bugfixes alsmede een aanpassing in het controleren en opslaan van de licentie.

Basis versie 0.17.0.8:
Heel veel verbeteringen aan visuele functies en toevoegingen zoals het controleren of er een nieuwere versie beschikbaar is en het in Traffic bekijken van de verklaringen, certificaten en diploma's als PDF.

Basis versie 0.17.0.4:
Bugfix waardoor een klant toch weer een inzet kon doen ondanks dat ze een betalingsachterstand heeft.

Boekhouder Versie 0.17.0.2:
Zoekfuncties zonder netwerk werkend gemaakt (met netwerk werkt nog niet in alle gevallen).

Server versie 0.17.0.6:
Bugfix waardoor een klant toch weer een inzet kon doen ondanks dat ze een betalingsachterstand heeft en bugfix bij het afsluiten.

Boekhouder Versie 0.17.0.1:
Aantal verbeteringen en bugfixes. Compatibel gemaakt met serverversie 0.17.

Server versie 0.17.0.4:
Nieuwe velden zoals bebording en bakens worden nu ook gecommuniceerd en aantal verbeteringen.

Basis versie 0.17.0.2:
Verbetering in borden en bakensysteem.

Boekhouder Versie 0.16.0.9:
Bugfix zodat een schone installatie geen foutmelding geeft en enkele verbeteringen.

Versie 0.16.0.27:
Bugfix in bordensysteem.

Server versie 0.16.0.6:
Verbetering van de procedure voor het handmatig resetten van de poorten 2230-2231. Verbeterde systeem informatie ivm. functies onder Windows 10 en Windows Server 2016.

Versie 0.16.0.26:
Bugfix zodat een schone installatie geen foutmelding geeft.

Boekhouder Versie 0.16.0.8:
Bugfixen bij balans met wat uitbreidingen. Venstermenu en bewerkmenu werkend gemaakt. Inkomsten (giften) in tab toegevoegd.

Versie 0.16.0.24:
Aantal bugfixen. Alle GPS-coordinaten van België en Nederland verwerkt.

Boekhouder Versie 0.16.0.6:
Jaar balansen verdeeld in 20 categorieën werkend gemaakt.

Boekhouder Versie 0.16.0.4:
Diverse bugfixen waaronder een waardoor berekeningen van de crediteuren sneller zijn.

Boekhouder Versie 0.16.0.1:
Diverse bugfixen. Communiceerd nu ook met de server in alle onderdelen. Ondanks alle inspanningen is het programma redelijk traag tijdens de vele berekeningen.

Server versie 0.16.0.5:
Nu kan het maximaal aantal verbindingen welke tegelijkertijd kunnen plaatsvinden worden ingesteld tussen de 12 en 64. Verbroken verbindingen worden beter gereset waardoor die weer meteen beschikbaar zijn.

Versie 0.16.0.22:
Sterk verbeterde zoekfunctie evenementen en organisaties. Aantal GPS-coordinaten van België toegevoegd.

Versie 0.16.0.21:
Sterk verbeterde zoekfunctie regelaars (organisaties volgen). Enkele bugfixen. Alle GPS-coordinaten van Nederland zijn nu in Traffic.

Versie 0.16.0.20:
Diverse bugfixen. Aantal GPS-coordinaten toegevoegd van Nederland en België (Vlaanderen) en alle plaatsen in Vlaanderen ingevoerd.

Versie 0.16.0.18:
Zelfde als 0.16.0.17 maar dan met nog een aantal extra GPS-positities.

Versie 0.16.0.17:
Bugfixen in het evenement-gedeelte waardoor de locatie van de posten, bakens en borden wel juist worden geplaatst. GPS-positities toegevoegd.

Versie 0.16.0.16:
Bugfixen in het evenement-gedeelte waardoor de locatie van de posten, bakens en borden wel juist worden opgeslagen.

Versie 0.16.0.15:
Reeks bugfixen in het evenement-gedeelte. Helaas nog steeds niet optimaal en volledig functionele kaart. GPS-coordinaten toegevoegd.

Versie 0.16.0.13:
Een aantal verbeteringen aan het posten,verkeersborden, afzettingen systeem bij evenementen.

Versie 0.16.0.12:
Een aantal verkeersborden toegevoegd die samen met de posten nu geplaatst en verplaatst kunnen worden over de overzichtskaart. Opslaan van die lokaties is nog niet mogelijk want dan zou de server incompatibel worden, wordt dus vervolgd.

Versie 0.16.0.10:
Heel wat GPS-coordinaten toegevoegd, waardoor het grootste deel verwerkt is.

Server versie 0.16.0.3:
Bugfix waardoor verbinding vroegtijdig werd verbroken.

Versie 0.16.0.9:
Aantal bugfixen (pas en regelaars gerelateerd). Aantal GPS-coordinaten toegevoegd.

Versie 0.16.0.7:
Tijdelijke bugfix bij het opslaan van lokaal bestand. Aantal GPS-coordinaten toegevoegd.

Versie 0.16.0.6:
Bugfix in het aanmaken van nieuwe evenementen en nieuwe velden toegevoegd. Drempel aantal records verhoogt naar 999.

Srv-versie 0.16.0.2:
Complete remake van enkele procedures waardoor het programma 2x zo klein is geworden. Draaien 'als service' is uitgeschakeld op Windows versies van voor NT 4.0 en XP omdat dit een crash veroorzaakte. Communiceerd nu met Traffic.exe tot 999 regelaars, evenveel klanten en 9999 evenementen met 50 posten en met TrafficBkk.exe voor maximaal 999 debiteuren en 999 crediteuren. Nu veel stabieler en herstart automatisch na een x aantal fouten.

Versie 0.15.0.45:
Belangrijke bugfix in het pasfoto-systeem en nog een aantal plaatselijke GPS-coordinaten toegevoegd. Ook is het nu mogelijk vanuit Traffic een map aan te maken voor de pasfoto's en verklaringen ipv alleen een bestaande te kunnen kiezen. Bugfix die voorkomt dat het programma crashed tijdens het scrollen door de portofoonkanalen en geregistreerde gebruikers kunnen nu ook daadwerkelijk meer dan 10 posten per evenement indelen.

Versie 0.15.0.42:
Bugfix en gecorriceerd installatiebestand.

Versie 0.15.0.40:
Aantal verbeteringen aangaande GPS-positionering en omgevingsmap uitgebreid met 500 GPS coordinaten.

Versie 0.15.0.39:
Aantal verbeteringen aangaande GPS-positionering en latere zoom functies.

Versie 0.15.0.37:
Aanpassing in het pasfoto-systeem waardoor pasfoto_000.jpg niet essentieel meer is.

Bkk-versie 0.15.0.17:
Diverse bugfixes.

Versie 0.15.0.36:
MDAC uit installatie gehaald (was onnodig en gaf problemen onder Windows 10), omgevingsmap bevat inmiddels 550 plaatsen met GPS coordinaten in Nederland.

Versie 0.15.0.32:
Diverse bugfixes, omgevingsmap uitgebreid met 250 GPS coordinaten en toolbar voor plaatsen pictogrammen zoals schrikhek, verkeersregelaar en routelijnen.

Versie 0.15.0.28:
Verbeteringen aan de omgevingsmap met ruim 75 geautomatiseerde GPS coordinaten van de ca 2425 (BAC-)plaatsen in Nederland.

Versie 0.15.0.27:
Omgevingsmap terug van weg geweest, maar nog steeds met bekende schalings bugs.
Aantallen bij 'Vergoedingen' zijn nu verplicht als natuurlijke getallen.

Versie 0.15.0.24:
Aantal bugfixes.
Verbetering van het uitwisselen van niet lokaal afhankelijke instellingen met de server.

Versie 0.15.0.1:
Laden en opslaan van gegevens voor onderlinge uitwisseling en maken van een backup mogelijk gemaakt.
Nieuwe logo's en iconen ingebruik genomen.
Grote aanpassing aan instellingenscherm met o.a. de mogelijkheid om een eigen pasontwerp te laden en ipv. aanstellingspassen bedrijfspassen te kunnen maken.
Toegevoegd het kunnen bijhouden van beroepscertificaten en VCA Basis en VCA Vol.
Het kunnen draaien van de server als 'service'.
Er is nu een systeem pictogram als de server wordt geminimaliseerd ipv weergave in de taakbalk.
Verbeterde info in het logboek van de verzonden en ontvangen data door de server.
Uit dienst halen van aparte bevoegdheden voor de secretaris, penningmeester en coordinator. Dit komt later in een totaal andere vorm terug.
Bugfixes in zowel Traffic.exe als TrafficBkk.exe.